Vliegenvangers

Vliegenlamp SpanningVliegenlamp LijmbordVliegenlamp Industrie Vliegenlamp Design

WAAROM VLIEGEN BESTRIJDEN?

Link naar onze vliegen vangers

Vliegende insecten vormen een probleem voor zowel bedrijven als hun klanten.

Vliegen zijn irritant, onhygiënisch en kunnen in het slechtste geval een ziekte overdragen.

In specifieke omstandigheden geldt zelfs regel- en wetgeving voor het bestrijden van insecten.

Er zijn echter veel meer omstandigheden waar het bestrijden van insecten een hoge prioriteit heeft om zowel de 'zaak' als de klanten te beschermen.

Hotels, restaurants en cafés

Naast het naleven van de wetgeving inzake levensmiddelenhygiëne voor bereiding en opslag, is er een aantal andere klantgerichte gebieden die in aanmerking komen voor het bestrijden van vliegende insecten. Decoratieve vliegenlampen kunnen discreet worden geplaatst in lobby's, bars en restaurants om te zorgen dat de klanten geen last hebben van irriterende vliegen. Deze vliegenlampen vernietigen stil en subtiel de vliegende insecten zonder verstoring van de sfeer.

Levensmiddelenindustrie

Levensmiddelen moet men veilig kunnen eten. Daarom is de hygiëne tijdens de gehele productie een belangrijk aandachtspunt. Het HACCP-systeem helpt hierbij door de risico’s in kaart te brengen. Levensmiddelen mogen uiteraard niet worden blootgesteld aan vliegende insecten en dienen beschermd te worden door o.a. vliegenlampen. Voor meer informatie over de wet- en regelgeving die nodig is voor de levensmiddelenindustrie bezoek de website van de NVWA (NL) of FAVV (BE).

© 2013 - 2022 Hartman Events en Horeca meubelen | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel